Διαμονή του Nostos Studios στην Κεφαλονιά, Τραπεζάκι
Άνεση & Χαλάρωση

Διαμονή

Τα δωμάτια είναι φωτεινά και ευάερα. Η επίπλωση και η διακόσμηση είναι απλή, μοντέρνα και καλής ποιότητας. Όλα τα στούντιο και τα διαμερίσματα διαθέτουν άνετα κρεβάτια (διπλά ή μονά) με κομοδίνα και φωτιστικά, έπιπλα τουαλέτας, ξύλινες ντουλάπες, πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες και μεγάλο τραπέζι με καρέκλες. Τα πατώματα είναι στρωμένα με πλακάκια. Τα μοντέρνα ιδιωτικά μπάνια είναι πλήρως εξοπλισμένα με ντουζιέρα, νεροχύτη και WC. Δεν διαθέτουν μπανιέρα.

Όλες οι κουζίνες έχουν ξύλινη επένδυση και είναι εξοπλισμένες με μικρό φυγείο, 2 μάτια μαγειρέματος, νεροχύτη, ντουλάπια, τοστιέρα, ηλεκτρικό βραστήρα και οικιακά σκεύη. Όλα τα διαμερίσματα-στούντιο διαθέτουν μεγάλα τραπέζια με καρέκλες τόσο στον εσωτερικό όσο και στον εξωτερικό χώρο.

Τα δωμάτιά μαςΜικρά Studios | Superior Studios | Πλαϊνά Studios | Οικογενειακά Διαμερίσματα | Οικογενειακό Διαμέρισμα – Σουίτα

Μικρά Studios

Βρίσκονται στον μπροστινή πλευρά του κτηρίου, στον πρώτο όροφο. Διαθέτουν ενιαίο χώρο με δυο μονά κρεβάτια, μικρή κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη και ιδιωτικό μπάνιο/ WC.

Superior Studios

Στούντιο με ενιαίο χώρο με δυο μονά κρεβάτια ή ένα διπλό (σε ένα από τα στούντιο), πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ιδιωτικό μπάνιο με ντουζιέρα και WC.

Πλαϊνά Studios

Τα στούντιο αυτά βρίσκονται στο πλαινό τμήμα του συγκροτήματος. Διαθέτουν ενιαίο χώρο με μονά κρεβάτια, μικρή κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη και ιδιωτικό μπάνιο με ντουζιέρα/ WC.

Οικογενειακά Διαμερίσματα

Βρίσκονται στο μπροστινό μέρος, στο δεύτερο όροφο. Διαθέτουν ξεχωριστό υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι και ντουλάπα, ευρύχωρο καθιστικό με δυο καναπέδες-κρεβάτια.

Οικογενειακό Διαμέρισμα – Σουίτα

Η σουίτα βρίσκεται στον 4ο όροφο, στην κορυφή του συγκροτήματος. Διαθέτει δυο ξεχωριστά υπνοδωμάτια, το ένα με διπλό κρεβάτι και ντουλάπα και το άλλο με δυο μονά κρεβάτια.